Наші контакти
Тел: +38-093-578-1498
Skype: kalamar_trans
e-mail: kalamar_trans@yahoo.com

Віза через працевлаштування

Віза через працевлаштування

Цей тип візи є найпопулярнішими серед осіб, які хочуть іммігрувати до Канади. В результаті цього тривалість розгляду справи набагато більша, ніж для осіб, що отримали згоду на імміграцію від однієї з канадських провінцій. Щоб отримати візу професійного працівника, заявник повинен відповідати хоча б одній з таких вимог:

  • Мати пропозицію роботи від канадського працедавця; АБО
  • Мати щонайменше 1 рік досвіду роботи по спеціальності, що користується підвищеним попитом у Канаді:
    • 0631 Restaurant and Food Service Managers
    • 0811 Primary Production Managers (Except Agriculture)
    • 1122 Professional Occupations in Business Services to Management
    • 1233 Insurance Adjusters and Claims Examiners
    • 2121 Biologists and Related Scientists
    • 2151 Architects
    • 3111 Specialist Physicians
    • 3112 General Practitioners and Family Physicians
    • 3113 Dentists
    • 3131 Pharmacists
    • 3142 Physiotherapists
    • 3152 Registered Nurses
    • 3215 Medical Radiation Technologists
    • 3222 Dental Hygienists & Dental Therapists
    • 3233 Licensed Practical Nurses
    • 4151 Psychologists
    • 4152 Social Workers
    • 6241 Chefs
    • 6242 Cooks
    • 7215 Contractors and Supervisors, Carpentry Trades
    • 7216 Contractors and Supervisors, Mechanic Trades
    • 7241 Electricians (Except Industrial & Power System)
    • 7242 Industrial Electricians
    • 7251 Plumbers
    • 7265 Welders & Related Machine Operators
    • 7312 Heavy-Duty Equipment Mechanics
    • 7371 Crane Operators
    • 7372 Drillers & Blasters - Surface Mining, Quarrying & Construction
    • 8222 Supervisors, Oil and Gas Drilling and Service

Окрім того, заявник повинен набрати необхідну кількість балів по оціночній шкалі, в яку входять такі фактори оцінки:

Фактор 1 - освіта
Максимум 25 балів

При наданні балів важливим є те, чи представлена заявником освіта підпадає під вимогу стаціонарної форми навчання чи її еквіваленту.

Фактор 2 – володіння англійською та французькою мовами
Максимум 24 балів

При наданні балів важливим оцінюються здатність заявника розуміти, розмовляти, читати та писати англійською та/або французькою мовами. Одну з мов заявник вибирає як першу офіційну мову; вимога про те, щоб заявник мав базові знання з другої мови, є відсутня. Заявник може продемонструвати свій рівень володіння англійською мовою, надаючи результати екзамену IELTS (International English language Testing System) або CELPIP (Canadian International Language Proficiency Index Program). Заявник може продемонструвати свій рівень володіння англійською мовою, надаючи результати екзамену TEF (Test d'évaluation de français).

Фактор 3 – Досвід роботи
Максимум 21 бал

Заявник повинен доказати, що він має як мінімум один рік досвіду роботи на протязі останніх десяти років на керівній посаді або за фахом, що є професійним або технічним.

Фактор 4 - Вік
Максимум 10 балів
Фактор 5 – Пропозиція роботи в Канаді
Максимум 10 балів
Фактор 6 – Здатність пристосуватися до життя в Канаді
Максимум 10 балів

Заявник може здобути бали за цим фактором на підставі рівня освіти його дружини/чоловіка; на підставі попереднього навчання у Канаді; на підставі попереднього досвіду роботи у Канаді; а також за наявності пропозиція роботи чи родичів у Канаді

Всього 100 балів

На даний час прохідна кількість балів для отримання візи кваліфікованого працівника становить 67.

Більше того, щоб отримати візу, заявник повинен успішно пройти медичне обстеження та імміграційну перевірку.