Наші контакти
Тел (англ, пол, укр): +1-248-890-7155
Тел (укр, рос): +38-067-220-2773
Viber: +1-248-890-7155
Skype: kalamar_trans
e-mail: kalamar_trans@yahoo.com

Віза на канікули

Віза на канікули

Канадська програма по молодіжному обміну дозволяє іноземним студентам та молодим професіоналам з визначених країн тимчасово працювати та жити в Канаді, здобуваючи нові знання і ознайомлюючись з канадською культурою. Ця програма є різною для різних країн, а її керування здійснюється міністерством закордонних справ. Більшість цих програм керуються правилом розгляду справ у порядку їхнього поступлення, а деякі програми мають обмежену кількість учасників. Кожна програма має свої власні вимоги, квоти щодо кількості заявників, терміни подачі документів, вікові обмеження, документи розглядаються в міру їх надходження.

Є певні вимоги, пов’язані з так званою «візою на канікули», які визначають види робіт, які може виконувати заявник, і його можливих працедавців. Отримання візи на канікули дозволяє заявникові проводити канікули в Канаді, подорожувати по країні, насолоджуватись її різноманітністю, а також тимчасово працювати для здобуття коштів на свою подорож.

Щоб отримати візу на канікули, заявник повинен:

  • Мати дійсний паспорт, виданий країною, що є учасником відповідної угоди з Канадою;
  • Бути у віці 18-35 років на момент подачі клопотання (точні вікові обмеження встановлюються відповідною програмою);
  • Бути студентом стаціонарної форми навчання, не мати судимості чи важких захворювань;
  • Мати достатньо коштів для свого перебування у Канаді.

Країни, що беруть участь у програмі міжнародного молодіжного обміну, це Австрія; Австралія; Бельгія; Франція; Німеччина; Ірландія; Голландія; Нова Зеландія; Швейцарія; Південна Африка; Україна; Сполучені Штати Америки та деякі інші країни.

Заявники, які отримали цю візу на канікули, звичайно забезпечуються допомогою в організації їхньої подорожі, пошуку роботи, пошуку житла, а також загальною допомогою після прибуття до Канади, оскільки їм треба адаптуватись до незнайомого оточення і звичаїв. Тривалість візи становить зазвичай поміж 1-24 місяцями. Заявники можуть навчатися у мовних школах та на різноманітних курсах за інтересами.