Наші контакти
Тел (англ, пол, укр): +1-248-890-7155
Тел (укр, рос): +38-093-578-1498
Viber: +1-248-890-7155
Skype: kalamar_trans
e-mail: kalamar_trans@yahoo.com

Студентська віза

Студентська віза

Вам не потрібен дозвіл на навчання, якщо Ви плануєте навчатись у Канаді за програмою, яка триває шість місяців або менше. Ви повинні завершити Ваше навчання протягом часу, на який Вам дозволено залишатись у Канаді імміграційною службою. Навіть якщо від Вас не вимагається отримання дозволу на навчання, корисно все-таки подати клопотання на його отримання до приїзду до Канади. Інакше, якщо у Вас нема дозволу на навчання і Ви вирішите продовжити тривалість Вашого навчання за іншою програмою після завершення вибраного попередньо короткотермінового курсу, Вам доведеться подавати клопотання про дозвіл на навчання у консульстві Канади поза її межами.

Працевлаштування за наявності дозволу на навчання

Імміграційна служба Канади розуміє, що іноді іноземні студенти повинні працювати під час навчання або безпосередньо після його завершення. Ті, хто навчаються в освітніх закладах з метою отримання відповідних кваліфікаційних документів (диплому, наукового ступеня), можуть працювати без необхідності отримання дозволу на роботу за умови, що вони залишаються студентами стаціонарної форми навчання і місце їхньої роботи знаходиться на території їхнього навчального закладу. Але в більшості випадків Вам необхідно отримати один з дозволів для студента на роботу, який вимагається у тих випадках, коли Ви маєте намір працювати як в межах виробничої практики, працювати поза межами свого навчального закладу і працювати, проходячи стажування після завершення навчання. Це так звані канадський дозвіл на роботу поза межами навчального закладу і канадський дозвіл на роботу для післядипломного стажування.

Каламар
Питання та Відповіді