Туристична віза

Туристична віза
  • Одноразова віза дозволяє один раз відвідати Канаду і провести там 6 місяців. Ви можете подати клопотання про продовження Вашої візи в разі необхідності, і це клопотання Ви повинні подати як мінімум за 30 днів до закінчення терміну дії Вашої візи.
  • Багаторазова віза дозволяє її власникові в’їжджати, покидати та знову в’їжджати на територію Канада багато разів протягом періоду дійсності візи, вказаного на ній. Під час розгляду клопотання на видачу візи

Відвідання з діловою метою

Заявники на візу, які планують відвідати Канаду з діловою метою, є іноземцями, які мають намір тимчасово відвідати Канаду з метою пошуку нових можливостей для розвитку їхнього бізнесу, щоб інвестувати чи розвивати існуючі ділові зв’язки. Не існує окремої процедури подачі клопотання чи окремого типу візи для відвідувачів з діловою метою. Бізнес-відвідувачі з країн, громадянам яких потрібна віза для поїздки до Канади, повинні клопотатися про видання візи тимчасового мешканця, як і будь-який інший відвідувач Канади.

Відвідання з метою туризму

Понад 5 мільйонів осіб відвідують щороку Канаду з метою розваг або туризму. Щоб відвідати Канаду, заявники повинен мати дійсний документ для подорожування, наприклад, паспорт, мати добре здоров’я і переконати імміграційного працівника, що вони мають міцні зв’язки з країною свого проживання, такі як роботу, житло, сім’ю, які забезпечили б їхнє повернення на батьківщину після завершення свого візиту до Канади.