Наші контакти
Тел (англ, пол, укр): +1-248-890-7155
Тел (укр, рос): +38-067-220-2773
Viber: +1-248-890-7155
Skype: kalamar_trans
e-mail: kalamar_trans@yahoo.com

По обміну (J - віза)

По обміну (J - віза)

"J" - програма по обміну покликана розвивати міжнаціональні зв’язки, обмінюватись знаннями на навиками в галузі освіти, мистецтва та науки. Учасниками програми можуть бути студенти, стажисти, вчителі початкових, середніх та спеціалізованих шкіл, викладачі, що мають намір викладати чи проводити наукові дослідження у закладах вищої освіти, наукові працівники, іноземні гості, які планують приїхати до США з метою подорожування, ознайомлення з країною, дослідження, демонстрації своїх спеціалізованих навиків чи знань, а також учасники програм народної дипломатії. Ця програма ставить собі за мету зміцнювати і розвивати міжнародні зв’язки в галузі освіти та культури.

J-1 Віза по обміну надається особам, які мають намір приїхати в США, щоб приймати участь в програмі обміну, заснованій законом про міжкультурні зв’язки у 1961 році. Є такі категорії J-1 візи:

  • Догляд за дітьми
  • Робота в дитячих таборах
  • Студенти коледжу/університету; школярі
  • Представники уряду
  • Міжнародні відвідувачі
  • Іноземні медики
  • Викладачі та науковці
  • Короткотермінова дослідницька програма
  • Спеціалісти
  • Літня програма студентського обміну
  • Вчителі
  • Стажування/Інтернатура

J-1 учасник програми обміну не може в’їхати до США швидше, ніж за тридцять днів до початку програми і їм надається додатковий період тридцяти (30) днів після закінчення програми обміну. Цей 30-денний період називається дозволеним. Протягом цих тридцяти днів учасники можуть подорожувати по США та готуватись до від’їзду, але вони не можуть працювати.

J-2 віза видається дружинам/чоловікам та неповнолітнім дітям (до 21 року) осіб з J-1 візами. J-2 діти можуть навчатись у державних чи приватних школах. J-2 особи можуть подавати клопотання про надання їм дозволу на роботу в США.

Літня програма студентського обміну забезпечує заявників роботою на час їхніх літніх канікул, а також надає їм можливість подорожувати по США та знайомитись з життям у США, збагачуючись таким чином духовно і професійно. Заявники J-1 на літню програму студентського обміну повинні бути студентами стаціонарної форми навчання вищих навчальних закладів і володіти англійською мовою на рівні, достатньому для щоденного спілкування.

Тривалість J-1 візи – чотири місяці. Продовжувати візу не дозволяється. Учасники не можуть працювати хатніми робітниками чи торговельними агентами, які вкладають в товар свої власні гроші.

Каламар
Питання та Відповіді